Zavarovalnice na enem mestu

Sora skupina
družba za zavarovalno
zastopanje d.o.o.

Loška ulica 13
SI-2000 Maribor

t: 059 079 550
f: 02 228 22 59
G: 041 644 090
e: info@sora-skupina.si

ZAKAJ SE PRIDRUŽITI FRANŠIZNEMU SISTEMU SORA?
Postati član sistema Sora pomeni »na ključ« pridobiti vse znanje, izkušnje in rešitve strokovnjakov, ki do popolnosti poznajo vse vidike razvoja produkta (tako mehkega kot trdega dela), vodenja, organiziranja in trženja...

Postati član v sistemu Sora pomeni, da se z odločitvijo za nakup franšiznega Sistema Sore pridružite veliki skupini predanih in zavzetih podjetnikov, ki so poslanstvo sistema Sore vzeli za svoje in ki v okviru lastne franšizne območne enote sistema Sora vsak dan znova ljudem zagotavljajo varnost, ob tem pa vodijo dobro vpeljan in donosen poslovni model in dosegajo načrtovano oziroma želeno stopnjo donosa.

 


Kaj pridobite z nakupom  franšize?


Z nakupom franšizne licence za območno enoto sistema Sore vstopite v dodelan in trden poslovni franšizni Sistem Sora. Slednjega smo razvili, da vam kar najbolj olajšamo, tako pripravo vsega potrebnega za opremo poslovnega prostora in za uvodni zagon območne enote, kot tudi za celotno delovanje enote in poslovanje podjetja. Predvsem pa, da vam zagotovimo varno naložbo.

 


10 RAZLOGOV ZAKAJ BITI ČLAN FRANŠIZNEGA SISTEMA SORA:


1. Pravico do uporabe Sistema Sora za območje 15 do 30 km v manjših mestih oziroma ekskluzivno za določen predel v večjih mestih (kar je za vsako lokacijo posebej točno opredeljeno v pogodbi). Območne enote se praviloma odpirajo v krajih, ki imajo vsaj 15.000 prebivalcev v premeru 20 km.

2. Pravico do uporabe celotnega tehnološkega znanja Sistema Sora, ki vam je kot franšiziju predano v obliki izobraževanja, usposabljanja in mentorstva, hkrati pa je zbrano in natančno razdelano v njihovih priročniki. Matično podjetje prav tako skrbi za stalno posodabljanje in nadgrajevanje znanja in pristopov. Sestavni del priročnikov so vse predloge poročil, zapisnikov, navodil in drugih operativnih dokumentov, ki so potrebni za učinkovito izvajanje poslovnih procesov.

 

3. Pravico do uporabe vseh marketinških gradiv Sistema Sora za območje, ki ga pokriva vaša območna enota (predstavitveno marketinško gradivo, kodeks oblačenja, spletna predstavitev z lastnim strežnikom elektronske pošte, znak oziroma celostna grafična podoba s priročnikom za uporabo, promocijska darila za stranke, v prihodnje tudi revija Sora.si, tipski oglasi in zloženke za predstavitev posebne ponudbe, tipski plakati za pospeševanje interne prodaje itd.).


4. Programsko opremo Sora IT za vodenje poslovanja.


5. Brezplačno svetovanje pri opremljanju območne enote (tehnična navodila za opremo enote) po opredeljenih ambientalnih in opremnih standardih, ki odsevajo identiteto blagovne znamke.

 

6. Uvajalni tečaj WIN-WIN za nove zastopnike. V štirih modulih pridobite tako osnovna strokovna kot  tudi prodajna znanja za samostojno delo na terenu.

 

7. Pomoč pri izbiri kadra za novo franšizno enoto (v obliki svetovanja in po potrebi sodelovanja na ključnih razgovorih za izbor kandidatov/ kandidatk).

 

8.  Asistenco »training managerja« ob zagonu poslovanja, ki pomaga novi enoti tako pri uvajanju kot tudi pri začetni prodaji.

 

9. Izkušeno ekipo, ki vam je vsak dan na voljo z nasveti – v prvem mesecu to pomeni tudi 24-urno asistenco na daljavo (internet, telefon).

 

10. Svetovanje in pomoč na področju stroke in oglaševanja za obdobje enega leta.


Sistem Sora- odlična poslovna priložnostKljučni argumenti za odločitev za franšizni sistem Sora so:

  • Neodvisnost na področju zavarovalnih in finančnih produktov.
  • Boljša pogajalska moč na zavarovalnicah in bankah.
  • Več na enem mestu (storitve zavarovalništva, financ in nepremičninskega posredovanja).
  • Razdelan poslovni model.